2009. január 29., csütörtök

Újabb díj - Award again




Márti volt olyan kedves, hogy rám gondolt a díj kapcsán, ezt szeretném most neki itt is megköszönni!

I got this award from Márti. Thank you!

Függőségeim:
- kézimunka
- sütés
- kertészkedés (már nagyon várom a tavaszt)
- kávé, talán ez a legnagyobb függőségem, rögtön meglátszik rajtam, ha valamiért kimarad a napi kettőből valamelyik. De az is lehet hogy ez csak egy rossz szokás, mert volt hogy évekig kibírtam nélküle...
- társas lény vagyok, nem szeretek egyedül lenni - ezt persze most valahogy furcsa leírni a két kicsi mellett, akik sokszor egy perc nyugtot sem hagynak, de alapvetően ez igaz rám

+ 1: hímzős blogok olvasása, ideális esetben kétszer egy nap a kávé mellett :)

My addicts:
- handcrafts, now it is stiching
- baking
- gardening, I'm waiting for the spring sooo much
- coffee, I used to drink twice a day, and it looks immediately if I miss once. But maybe it is only a bad habit, because there were many years when I hadn't drink at all...
- I'm a social girl, I don't like to be alone, I always have to know, that there is somebody around me.

+ 1 reading stiching blogs, twice a day in drinking my coffee :)

Mindenkire kíváncsi vagyok, ezért is olvasom a blogjaitokat, mindenkiét, akit oldalt már korábban belinkeltem! Köszönöm nektek, hogy minden nap megajándékoztok valami szépséggel!!!

I'm interested in everybody whose blogs I've linked previously (see the list on the right side)! I get every day a gift from you! Thanks to erverybody!!!

2009. január 18., vasárnap

Virág ajándéka - Gift for Virág



Barátnőmnek még decemberben volt a szülinapja, de csak most, közel egy hónappal később sikerült találkozni. Mivel ő is olvassa a blogot, így korábban nem tudtam mutatni, mit is készítettem neki. Az ősz folyamán elkészült egy mini-biscornu ollóőr, később pedig csináltam hozzá egy tűpárnát is, a minta az anyag és a fonal ugyanaz, csak a tűpárna 2x2 szálra készült.



It is a birthday-gift for my friend. She had the birthday in december, but we could met only this week. She is following my blog too, so I have had too keep the secret. :)
I've made a bigger biscornu then before with the same pattern and thread.




Sajnos az elmúlt napokban készített munkáimról nem tudok képet mutatni, mert két hétre kölcsönadtam a fényképezőgépemet. Már nagyon várom hogy visszakapjam :) Annyit elárulok, hogy elkészült a házikó, visszatértem egy korábban lekezdett munkámhoz, és egy kis apróságba is belevágtam. Hogy mik ezek, azokat egyenlőre nem árulom el, de ha minden igaz, pár napon belül kiderül!

2009. január 5., hétfő

Építkezek - Welcome on my building-yard

Két napja belevágtam a karácsonyi házikóm testvérébe. Tanultam a korábbi tapasztalatokból, és mivel ebben a mintában csak elvétve akadnak félszemek, így sokkal gyorsabban haladok :)))

Tető, gyöngyök és az összeállítás van már csak hátra!








I have started to stich the blue brother of my little christmas cottage. Now I'm more faster, so it grows quickly :))
Roof, beads and stiching together are missing!

Játék - SWAP

Én szívesen játszom, és te?
Részleteket a képre kattintva olvashatsz!




I like to play, and you?
Click on the picture to read more!