2008. szeptember 23., kedd

Feladom - I give it up

Szeretek terítőt hímezni, szívesen használom a konyhaasztalon, és ajándékba is készítettem már, persze csak annak, aki megérdemli :) Nemsokára mutatok képeket a korábbi terítőimről, mert eddig valahogy ezek kimaradtak a szórásból.

I like to stich tablecloths, I use them at home and I give them to the person who deserve it. Soon I will post some photos of my older works, I don't know how could I forget them till now.

Most viszont úgy néz ki, hogy nem folytatom, amibe belekezdtem, mert eddig szinte többet bontottam vissza, mint amennyit hímeztem, és még sehol sem tartok. Pedig nagyon tetszenek a színei, a mintája egyszerű, és korábban soha nem volt ezzel problémám. Nem tudom mi lehet a baj...

Now it looks that I won't continue my latest tablecloth, because I always miscount it :( I don't know why, I like the colours, the pattern is very simple. What's wrong with me???

Most itt tartok, ez kb a negyede:

It is a quarter of the whole tablecloth, it is okay.

Ez a következő blokk, ahol már egy levelet visszabontottam, és a zöld bontása még hátravan :(

It is the next part, and I have to do it again, after I break all the stiches (is it the right term here???)

1 megjegyzés:

Anita írta...

Tudom, hogy ez téged nem vigasztal, de elmondom én hogyan jártam. Lelkes hímző lévén még a kezdetek kezdetén meghímeztem egy karácsonyi terítőt, de már mindennek elhordtam saját magamat mert egyrészt apró volt a minta, másrészt folyton ismétlődött, na mindegy, megcsináltam és azóta is nagyon szeretem. Őt esetleg meg tudod nézni a kész munkáim között a blogon. Van viszont egy másik terítőm, ami szerintem soha nem fog elkészülni, legalábbis kevés esélyt látok rá. Hasonló a helyzet, tulipánok kerülnek rá 4x7 darab, pici mint sok színnel és ismétlődik. Na nekem itt a bajom, hogy ismétlődik, egyszerűen már nem bírom, hogy egyfolytában ugyanazt a mintát hímezzem, mert annyira nem egyszerű, hogy megjegyezzem fejből... ezért várja a sorsát, hátha egyszer mégis sikerül befejeznem. Mert egyébként imádom a tulipánokat és olyan szép lenne, ha kész lenne. Szóval rájöttem, hogy ez a sok ismétlés nem nekem való, de lehet, hogy nálad teljesen más a probléma.

Bocsánat, hogy ennyit locsogtam. :-)))