2009. április 27., hétfő

Kirándultam - I've made a trip

Persze most csak képletesem, hiszen a hímzéstől különböző alkotás irányába indultam el. Itt általában nem én fogom a tűt :)))

Jópár héttel ezelőtt, mikor a napsütésnek még se híre, se hamva nem volt, nagy fába vágtam a fejszémet... Az egyik Tildás könyvet lapozgatva nem is tűnt olyan nehéz dolognak összeállítani egy párnát, hiszen jön a tavasz, és az epres, majd tökös párna mellé most egy tavaszi dukál a mi kis előszobánkba. A tervezgetést tett követte, és mivel éppen találtam ehhez a stílushoz illő anyagokat is a méteráruboltba, már semmi sem tarthatott vissza.

Mivel magam sem bíztam benne, hogy valaha is elkészül, így eddig nem mutattam belőle semmit, de szép csendben azért dolgozgattam rajta. Most készült el, a vasalástól egy kicsit langyos is, de pont olyan lett mint amilyet elképzeltem. Most igazán madarat lehetne fogatni velem :DDDDOn a boring winterday I have reading one of my Tilda books. And then I have started one project of this book. Honestly I wasn't sure I can finish it, but it"s done now!!! It is still warm a bit after the ironing!! I'm happy dancing!! :DDD
És nálam már "nyílnak" a rózsák is a kertben :)))

And here are the roses of my garden too!
4 megjegyzés:

Dovilė írta...

I like the roses :)

Márti írta...

Nagyon szép lett a párnád és a rózsák igazán illatosak!!! ;)

szisze írta...

Hű a mindenit ez nagyon izgalmas lett! Kiváncsi vagyok rá!

Nina írta...

Gyönyörűek!