2009. július 16., csütörtök

Közeledik... - It is coming...

Elővettem egy előző évi befejezetlen hímzésemet, hiszen idén mindenképpen a falon szeretném látni, keretezve. A Heirloom Samplerről van szó, ahol a keresztszemes részt majdnem kipipáltam, és egy hatalmas hardanger vár még rám az alján, meg a gyöngyözés, szalagdíszítés. Elég pucérnak tűnik egyelőre ez az alap, de rendeteg gyöngyöt csomagoltak hozzá, szóval csillogni azt fog!

This will be my next BIG project. I have started this last year, but I didn't have time to finish before Christmas. Now I wanna be sure it will be ready in time :) I almost finished the cross-stich base, so I have to make a big part of hardanger then attach the beads and make the ribbon decoration. It sounds so easy isn't it?

Itt tartok most - That is how it looks like now:


És egy másik kép a sorokról, amiket most csináltam - These lines are my latest prgress:A nagy lélegzetű előző munkám után ugye azt ígértem hogy csak apróságokba kezdek. Hát kezdtem is, csak az a helyzet, hogy ezek titkosak (szám szerint 5 kötelezettségem van, szóval tényleg nem unatkozom), és bár jól állok velük mutatni még nem tudok semmit, mert az utolsó lépés hiányzik mindnél :( No de hamarosan csőstül jönnek a fotók!

I'm also working on some small projects as I promised, but these are secret projects, so I can show them later :)

6 megjegyzés:

Csicsóné-Melinda írta...

Ez nagyon szép már most is!Hajrá,hajrá a befejezéshez!!

Nina írta...

Hihi, a gyöngyözés jó meló lesz :))) Én ezért csináltam közben ;)
Gyönyörű. Én is elő akartam venni, e idén nem. Majd jövőre :)

Márti írta...

Micsoda gyönyörűség van itt készülődőben, nagyon szép!!!

eli írta...

Huuu hat ez bizony gyonyoru lesz!!!

szisze írta...

Ááá..szóval te meg stikában csinálod! :))) Az enyém soha nem lesz kész...:))))

Zsófi írta...

Hűűű, de szép lesz! Már most is látszik...