2010. január 22., péntek

Dupla végeredmény

Először is már régóta adósotok vagyok a kis erdőszéli házikó képével, merthogy a fonalak itt voltak mint a villám, és végre a fényképezőm is visszakerült hozzám :) Íme:



Itt látszik, hogy nagyon aktuális most ez a kép :)



A másik amit mutatni szeretnék nektek, az egy koprodukcióban készült mű. Történt ugyanis hogy tavaly ősszel családom egyik férfitagja keresett meg, hogy eléggé stresszes időszaka van, a hímzés meg ugye kimondottan nyugtató, állítsák már neki össze egy kis készletet mintával (ne legyen túl bonyolult) anyaggal, fonallal stb, és ő bizony megpróbálja, hátha működik ez nála is. El tudom képzelni hogy min ment keresztül, ha férfi létére a hímzésbe próbált kapaszkodni!
Nem tudom hogy ettől, vagy egyébként is rendeződtek volna a dolgok, de végülis a napokban kaptam vissza a csomagot egy kiegyensúlyozott embertől, köszönte szépen, én meg csak ámultam :O



Nézzétek ti is: teljesen szép szabályos egy irányba álló öltések, a hátulja sem egy kusza összevisszaság, csak lestem nagyokat! Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a képen a nyolc halacska az én munkám, mert addigra elfogyott a "belső feszültség" de higgyétek el, nagy örömmel egészítettem ki képet!

3 megjegyzés:

Melinda írta...

Ez is csak most jelent meg a bloglistámon???Nem értem??!
De...nagyon szép lett befejezve!!
A macis kép pedig hűűűha:)))Férfiember létére:DDD

Márti írta...

Gyönyörű befejezés, a mackó is nagy kedvencem!!!! és persze hűűűűha!!! :)))))

Lorix írta...

Továbbítom a hűhááááákat! :)