2008. október 7., kedd

Így állok most a táskával - The status of my bag

Így állok most , és ezzel a lendülettel el is rakom egy kis időre, leginkább azért, mert elfogytak a fonalaim :) Meg annyi minden apróságot csinálnék még, ami gyors sikerélményt hoz : )

This is the status of my bag, and now I'll put it back to my cupboard, because I need to buy more threads



Tele van a fejem tervekkel, és emellett tanácstalan vagyok: belefogjak az őszi tervekbe, vagy annak már idén lőttek és tegyem el őket inkább jövőre? Álljak neki karácsonyi ajándékoknak most, mikor még sehol nincs a készülődős hangulatom? (és persze tudom, hogy a vége kapkodás lesz)

My head is full with new plans, and of course don't have as much time as I need :) And I don't know that should I start the christmas project ( without any christmas-feeling) or there is time for some autumn project?

2 megjegyzés:

Anita írta...

Nagyon jól haladsz a táskával, legalábbis hozzám képest. :-) Tanácsot adni nehéz ilyen kérdésben, hogy mit milyen sorrendben hímezzen az ember, mikor minden közel áll a szívéhez, de szerintem kezdj bele a karácsonyi témába. Én is már csak a fonalakat várom hozzá és nekiesek, mert rengeteg tervem van csak a lakás díszítésére. Az ajándékokkal még fogalmam sincs, hogy mi lesz az én lassú tűm mellett.

Lorix írta...

Köszi a bíztatást, egy pár nap és akkor lehet hogy nekifogok, meglátom milyen gyorsan haladok velük.